Skip to content

Coaching

HOE KAN EEN COACH VOOR VROUWEN HELPEN?

Een coach kijkt vanuit een helikopterview mee om een helder beeld te kunnen schetsen zodat je nieuwe inzichten krijgt en jezelf beter gaat begrijpen. Problemen zijn weer overzichtelijk en daardoor makkelijker op te lossen.

Een coach houdt je een spiegel voor zodat je met eigen ogen je blinde vlekken zelf kunt zien en je kunt reflecteren op je eigen handelen en gedrag. Je zelfbeeld wordt helder waardoor je precies begrijpt hoe je in elkaar zit en hoe je weer verder kunt.

Een coach kan je ook helpen om los te komen uit oude patronen of om een hoofdstuk af te sluiten in je leven zodat je weer verder kunt op het voor jou juiste (levens)pad. Soms is dit al voldoende en soms kan extra begeleiding je helpen om sneller grote stappen kunnen zetten in de juiste richting.

Een coach voor vrouwen kan je ook helpen om je (vaak onbewuste) weerstand om te buigen naar flow, zodat je maximaal gebruik kunt maken van je potentie. Vaak ben je je er niet van bewust dat je je eigen succes in de weg staat omdat je je focus op de verkeerde dingen.

WAAROM WERKEN MET MIJ?

Speciaal voor mijn coachingstrajecten ontwikkelde ik mijn eigen POWER methodiek. Een succesformule waardoor iedere vrouw kan leren hoe ze haar ideale leven, zowel privé als zakelijk, zelf kan creëren en manifesteren. Keer op keer op keer. Alles is mogelijk, ook wanneer je gelooft dat het onmogelijk is.

Dit traject is gebaseerd op de wet van aantrekking in de praktijk. Niet vaag of zweverig, maar nuchter, duidelijk, simpel en no nonsens. Het maakt dan ook niet uit of je wel of niet geloofd in deze universele wet, het werk gewoon.

WAAROM IK UITSLUITEND MET VROUWEN WERK?

Mannen en vrouwen zijn gelijkwaardig, dat absoluut, maar we zijn niet gelijk. De een is niet beter dan de ander, we zijn fysiek en mentaal gewoon anders ontworpen. Daarom hebben vrouwen ook andere tools en inzichten nodig om hun doel te bereiken op een manier die voor hen natuurlijk voelt. Ik ben dankzij mijn opleiding gespecialiseerd in de werking van het vrouwenbrein en ik begrijp hoe het besturingssysteem van vrouwen werkt. Die kennis onderscheidt mij van de meeste coaches en laat dat nou net het detail zijn dat het verschil gaat maken.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontdek of ik je verder kan helpen.