Skip to content

Over mij

Ik ben een POWERvrouw!

Ik kan het niet vaak genoeg roepen, iedere vrouw is uniek en in iedere vrouw schuilt een POWERvrouw! Geen enkele uitzondering.

Ook ik ben een POWERvrouw! Want met mijn positieve mindset, mijn empathische vermogen en een vaak net iets andere kijk op het leven is het voor mij een tweede natuur om mensen te motiveren, inspireren en verder te helpen. Eigenlijk doe ik dat al van kinds af aan. Ik heb zelf altijd volop genoten van het leven en vind het geluk, succes en welzijn van anderen ook erg belangrijk. Tenslotte leven we met z’n allen op deze wereld en moeten we allemaal op onze eigen manier een steentje bijdragen om de wereld mooi te houden en mooier de maken. We hebben elkaar nodig.

POWERvrouw

Ook ik ben een POWERvrouw! Want toen ik meer ging leren over de wet van aantrekking kwam ik er al snel achter dat ik al van jongs af aan redelijk moeiteloos het leven had gecreëerd zoals ik dat zelf wilde. Ik heb wel geleerd om nog groter te denken, bepaalde patronen los te laten en meer op mijn gevoel te vertrouwen. Not the sky is the limit, your mind is. Ik leer nu aan andere vrouwen mijn eigen ontwikkelde succesformule waardoor het toepassen van de wet van aantrekking op bewust niveau een stuk makkelijker wordt. Je kunt wel afwachten wat de toekomst brengt, je kunt het ook zelf creëren van binnen naar buiten door eerst te geloven en dan te zien.

Ook ik ben een POWERvrouw! Want na mijn opleiding tot Creatrix® Transformologist® vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Ik begreep ineens precies wat het betekende om vrouw te zijn en belangrijker nog, hoe ik het beste mijzelf kon zijn! Ik leerde over de verschillen tussen het mannenbrein en het vrouwenbrein. Ook leerde ik dat we te maken hebben met een totaal ander besturingssysteem en wat de invloed is op onze emoties en gedrag door vrouwelijke hormonen. Wat voor mij eerder vanzelfsprekend was en er bij hoorde bleek mijn unieke POWER te zijn. Er ging een wereld voor mij open….

Certificate

Creatrix® Transformologist®

Al sinds 2018 ben ik de eerste en enige gecertificeerde Creatrix® Transformologist® in Twente. Een droombaan waarin ik vrouwen bevrijd van belemmerende overtuigingen, gedachten, gevoelens en emoties op een snelle, simpele en duurzame manier. Vrouwen komen op rationeel, emotioneel en spiritueel niveau dichter bij zichzelf en ontdekken hun innerlijke kracht. Dit was de tool die ik zocht om mijzelf te kunnen onderscheiden van alle andere (vrouwen)coaches, want dat was voor mij persoonlijk belangrijk. Ik wil niet dat vrouwen terug vallen in hun oude patronen, nu kan ik garanderen dat beren op de weg voorgoed verdwijnen zodat ambitieuze POWERvrouwen weer verder kunnen en hun ideale leven kunnen leven.

De wereld heeft namelijk meer succesvolle, zelfverzekerde vrouwen nodig die leven vanuit hun vrouwelijke POWER, hun innerlijke kracht. Deze vrouwen zijn hard nodig om, ieder op hun eigen manier, de wereld een beetje mooier te maken.
Wanneer ik daar een (klein) steentje aan bij kan dragen is mijn missie al geslaagd. Dat is mijn passie, mijn drijfveer, vrouwen te laten genieten van wie ze diep van binnen werkelijk zijn! Het leven is bedoeld om van te genieten en alles er uit te halen wat er in zit.

Wie ben IK?

IK ben Yvanka Buitenhek, geboren en getogen in Enschede. Een rasechte Tukker, nuchter, trots en soms een tikkeltje te bescheiden

IK houd van praktisch en simpel, want waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan?

IK ben intelligent en heb een brede belangstelling. Natuurlijk weet IK ook niet alles, maar IK sta er altijd voor open om nieuwe dingen te leren.

IK ben geen business coach voor vrouwen die willen werken aan hun marketing, aan het verbeteren van hun website, hun dienst of product. Dat is voor mij de buitenkant en daar zijn veel andere goede coaches voor. IK interesseer mij vooral voor alles wat zich afspeelt aan de binnenkant. De mindset en het emotionele en mentale welzijn van jouw persoonlijke IK.

IK begeleid daarom met liefde vrouwen bij hun innerlijke groei en bewustwording, een transformatieproces waarbij zij de vrouw kunnen worden die zij graag willen zijn. IK help vrouwen om zichzelf te bevrijden van alle emotionele en mentale blokkades die in de weg zitten om hun ideale leven te kunnen leiden, simpelweg door succesvol te zijn van binnenuit.

Iedereen heeft zijn eigen IK, mijn missie is geslaagd als jij weet, voelt en ervaart dat er niks belangrijkers is dan leven vanuit jou eigen IK.