Skip to content

Community

Word GRATIS lid van de Power voor Vrouwen Community

Een community voor vrouwelijke ondernemers uit Twente en omgeving die succesvol willen zijn, met elkaar willen delen en elkaar willen inspireren en die vooral lekker in hun vel willen zitten.

Even voorstellen. Mijn naam is Yvanka Buitenhek en ik ben oprichter van POWER voor Vrouwen, waarbij ik vrouwelijke ondernemers help hun innerlijke kracht te vinden en te benutten. Het is geen geheim dat vrouwen samen sterker staan en elkaar kunnen empoweren. Daarom vind ik het belangrijk om, naast mijn werkzaamheden als vrouwencoach, vrouwelijke ondernemers een platform te bieden waar ze kunnen netwerken, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Waarom is de Power voor Vrouwen Community iets voor mij?

Stel jezelf eens de volgende vragen:
Heb je op de meeste vragen JA geantwoord? Dan is dit dé plek voor jou! Hier helpen we elkaar om de weg naar onze meest succesvolle en gelukkige zelf te vinden. Een plek waar ambitieuze vrouwen hun krachten (her)ontdekken en bundelen. Leerzaam, motiverend, waardevol, uitdagend en bovenal ook gezellig!
Twijfel niet langer en zet die eerste stap. Het lidmaatschap is GRATIS en voor elke zakenvrouw uit Twente of omgeving toegankelijk. Meld je nu aan als lid!

Wat kun je verwachten?

Ondernemen kan soms best eenzaam voelen, stress opleveren en je het gevoel geven dat je jezelf gaandeweg kwijtgeraakt bent. Lid worden van de Power voor Vrouwen Community is helemaal gratis en biedt je de mogelijkheid andere vrouwelijke ondernemers uit de omgeving te ontmoeten en jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Als lid kun je bovendien:

Zeg nou zelf. Zou de wereld niet een stuk beter worden van meer succesvolle, zelfverzekerde vrouwen die leven vanuit hun vrouwelijke POWER? Ben jij ook op zoek naar meer regie, rust of zelfvertrouwen? Meld je dan direct aan als lid van de Power voor Vrouwen Community! Het is gratis en vrijblijvend. Je wordt er beter van, gegarandeerd!