Skip to content

Creatrix® traject

Wat is Creatrix®?

Creatrix® is een relatief nieuwe methodiek die ontwikkeld is in Australië door the Institute of Women International.

Speciaal en alleen voor vrouwen, om ze te helpen bij het loslaten van negatieve en beperkende gedachten en emoties. Creatrix® is zo ontwikkeld dat het voorkomt dat vrouwen weer terug kunnen vallen in oude patronen, gedachten, gevoelens en gedrag. Kies voor persoonlijke ontwikkeling en word een powervrouw!

Bij deze methodiek hoef je geen trauma’s opnieuw te beleven. Ook geen maandenlange wekelijkse gesprekken. En bij 100% commitment ook gegarandeerd resultaat!!

Beleef je kracht! Met het Creatrix® POWER traject.

Zit je niet lekker in je vel? Is er iets in jou dat je tegen houdt om je wensen dromen en doelen waar te maken? Heb jij last van het stemmetje in je hoofd dat iedere keer je gedachten en daarmee ook de rest van jou belemmerd? Komen er emoties op jouw pad zoals bijvoorbeeld angst, boosheid, verdriet, teleurstelling of schaamte maar zou je die emoties graag om willen buigen naar positieve gevoelens? Heb je het gevoel dat je vast zit, dat je graag iets wilt veranderen in je leven maar je weet niet hoe je dat aan moet pakken?

Met het Creatrix® POWER traject kun je snel en eenvoudig je issues opruimen, met behulp van Creatrix®, zodat er weer ruimte is om je ideale leven te gaan leven.

Creatrix® is uniek en speciaal ontwikkeld voor vrouwen om ze te bevrijden van hun issues. Na dit traject kunt je je gaan richten op je toekomst en gaan genieten.

Onze samenwerking zal gemiddeld 4 tot 6 sessies duren. In deze tijd hebben we wekelijks contact in een sessie van ongeveer 90 minuten. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan het zijn dat we wat meer of misschien wel minder sessies nodig hebben, ik laat je pas gaan als jij van je issues bent verlost.

Gratis informatie ontvangen?

Heb je vragen of wil je weten wat Power voor vrouwen voor jou kan betekenen?
Vul onderstaand formulier in!