Skip to content

Aanbod

Community

Even voorstellen. Mijn naam is Yvanka Buitenhek en ik ben oprichter van POWER voor Vrouwen, waarbij ik vrouwelijke ondernemers help hun innerlijke kracht te vinden en te benutten. Het is geen geheim dat vrouwen samen sterker staan en elkaar kunnen empoweren. Daarom vind ik het belangrijk om, naast mijn werkzaamheden als vrouwencoach, vrouwelijke ondernemers een platform te bieden waar ze kunnen netwerken, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Creatrix® traject

Creatrix® is een relatief nieuwe methodiek die ontwikkeld is in Australië door the Institute of Women International. Speciaal en alleen voor vrouwen, om ze te helpen bij het loslaten van negatieve en beperkende gedachten en emoties. Creatrix® is zo ontwikkeld dat het voorkomt dat vrouwen weer terug kunnen vallen in oude patronen, gedachten, gevoelens en gedrag. Kies voor persoonlijke ontwikkeling en word een powervrouw!

Coaching

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling zorgt voor snellere groei, meer succes in je leven en het verhoogd je eigenwaarde. Dat is een van de redenen waarom veel succesvolle ondernemers gebruik maken van een coach.

Online training

Een online training speciaal en alleen voor vrouwen. Mannen en vrouwen zijn gelijkwaardig maar niet gelijk, we hebben te maken met een vrouwelijke cyclus, de invloed van andere hormonen en ons vrouwenbrein en besturingssysteem is net iets anders geprogrammeerd.

Join the
Community

Een community voor vrouwelijke ondernemers uit Twente en omgeving die succesvol willen zijn, met elkaar willen delen en elkaar willen inspireren en die vooral lekker in hun vel willen zitten.