Skip to content

Gratis

Gratis mini masterclass: in 5 stappen een POWERvrouw

Sorry mannen, deze waardevolle masterclass is speciaal en alleen voor vrouwen.

Om mijn klanten te ondersteunen bij hun persoonlijke groei ontwikkelde ik de POWER methode.
Een stappenplan waardoor onmiddellijk helder is wat de volgende stap moet zijn om snel door te kunnen groeien naar the next level.
Deze belangrijke informatie deel ik nu GRATIS in deze mini masterclass, want ik wil graag dat iedere vrouw vanuit haar hart kan zeggen; ik ben een POWERvrouw!

Dit is “the female way” om dromen, doelen, wensen en verlangens uit te laten komen.
Vul onderstaand formulier in & ontvang de gratis masterclass binnen enkele minuten in je mailbox!

Antwoord op de 10 meest gestelde vragen over creatrix®

Mannen en vrouwen zijn gelijkwaardig maar niet gelijk. We zitten anders in elkaar, zowel lichamelijk als ook geestelijk. De werking van het vrouwenbrein is anders dan dat van het mannenbrein, daarom hebben vrouwen ook andere tools nodig.

The institute of Woman International heeft daarom een unieke methodiek ontwikkeld die op maat gemaakt is voor de werking van het vrouwenbrein. Op een snelle, simpele en duurzame manier worden emotionele en mentale blokkades opgeheven op een manier die simpelweg  niet werkt voor mannen.

 • Het is genderspecifiek – alleen voor vrouwen. Vrouwen zitten nou eenmaal anders in elkaar dan mannen en hebben daarom ook andere tools nodig om echt diepgaand en blijvend van hun issues bevrijdt te worden. Creatrix® houdt bijvoorbeeld ook rekening met de vrouwelijke cyclus, de hormonen die maar door blijven razen en elke week weer andere signalen afgeven, en ook met de vrouwelijke intuïtie.
 • Het is compleet – Een vrouw kan alleen een complete en diepgaande transformatie ervaren als haar hoofd, het technische brein waar alle gedachten worden gecoördineerd, haar hart, het emotionele brein waar al haar emoties en gevoelens worden gecoördineerd en haar onderbuik, het spirituele brein waar haar intuïtie en inzichten worden gecoördineerd in overeenstemming zijn. Als deze drie basiskrachten niet samenwerken ontstaat er een disbalans. Met Creatrix® worden ook de gedachten, emoties en inzichten die in het onderbewuste zijn opgeslagen meegenomen.
 • Het is epigenetisch – het is wetenschappelijk aangetoond dat we ook issues van onze voorouders overerven. Issues kunnen al vele generaties terug zijn ontstaan en diepgeworteld van generatie op generatie doorgegeven worden, waardoor we nu nog steeds last hebben van deze problemen. Een gevoel dat niet te herleiden is naar een gebeurtenis of herinnering kan daarom ook opgelost worden. Epigenetica speelt binnen Creatrix® een hele belangrijke rol.
 • Het is veilig – vrouwen hoeven niet (opnieuw) over hun trauma’s, pijnlijke herinneringen of negatieve ervaringen te praten om toch bevrijdt te worden van hun issues. Hiermee voorkom je dat het nog verder verankerd in je systeem. Het is voor een vrouw ook wel zo fijn om nare gebeurtenissen niet te hoeven herbeleven.
 • Het is wederkerig – De negatieve gedachte of emotie wordt met Creatrix® weggehaald, maar daarvoor krijgt ze wel een passende, ondersteunende gedachte of emotie terug. Door deze in het systeem te verankeren ontstaat er een diep innerlijk weten en is het onmogelijk om in oude patronen terug te vallen.
 • Het is eigen – oplossingen werken alleen als ze op maat gemaakt zijn en de specifieke woorden en levenslessen bevatten die met het bewuste en onbewuste van de betreffende vrouw resoneren. Voor iedere vrouw een passende oplossing.

Creatrix® werkt aan de basis van een vrouw, aan je onderbewustzijn. Alle gedachten en gevoelens die je blokkeren om de beste versie van jezelf te kunnen zijn worden op een snelle, simpele en duurzame manier losgelaten. Zie het als een grote emotionele en mentale schoonmaak van al je blokkades.

We brengen eerst alle issues in kaart. Vervolgens vraag ik je om je ogen te sluiten waarna ik je meeneem in een geleide visualisatie, een verhaal waarin ik je een aantal vragen stel. Tijdens dit proces krijg je de inzichten die nodig zijn om jouw problemen los te laten en ook de levenslessen die nodig zijn om verder te kunnen.

Dit zijn de inzichten en levenslessen die overschaduwd zijn door je negatieve overtuigingen en emoties maar die altijd al diep van binnen hebben gezeten en bij jou horen.

Je spreekt je innerlijke wijsheid aan daardoor kom je dichter bij jezelf. Je begrijpt jezelf beter, je focus veranderd en daardoor ook je reactie. Je weet weer wat jouw POWER is en kunt het daardoor ook toe gaan passen in je dagelijks leven.

Het is geen rationeel proces, geen emotioneel proces en geen spiritueel (zweverig) proces maar gewoon een no nonsens proces waarmee al je beren op de weg worden opgeruimd die onbewust zijn ontstaan.

Na een Creatrix® POWER traject is je leven niet meer hetzelfde, omdat de beren op de weg zijn verdwenen is het pad weer vrij is om je weg te vervolgen.

Je hebt meer zelfvertrouwen, POWER en energie om je dromen, wensen en doelen na te streven na het opruimen van bijvoorbeeld  je (faal)angst, twijfel, zorgen en onzekerheden.

Al jouw issues worden in kaart gebracht dus we weten waar we aan moeten werken.

Het traject wordt op maat gemaakt voor jou. Ik werk niet aan jou, wij werken samen. Ik ga jou begeleiden bij het opruimen, het proces doet het werk!

Het maakt niet uit hoeveel sessies* je nodig hebt ik laat je pas gaan als jij niet langer geblokkeerd wordt door je issues maar je deze echt (aantoonbaar!) hebt losgelaten. Dat garandeer ik je!

*Gemiddeld zijn er 4 tot 6 wekelijkse sessies van 90 minuten nodig, vaak zijn je issues dus al binnen 2 maanden opgelost!

Een Creatrix® POWER traject wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraar.

Particulieren kunnen wel op verschillende manieren de kosten voor coaching van Power voor vrouwen vergoed krijgen.

 • Via de werkgever
  Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachingstraject. Bovendien wordt een coachingstraject vaak als veel effectiever ervaren. Dit geldt voor zowel de persoonlijke ontwikkelingstrajecten als de loopbaancoaching. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.
 • Via de Arbo-dienst van je bedrijf
  Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.
 • Via de belasting
  Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan wel gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.
  • Via het UWV
   Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en reintegratie. Je kunt met je UWV een Individuele Reintegratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.
  • Informeer voor de zekerheid bij je zorgverzekeraar!!

 

Soms wordt coaching of counseling vanuit de aanvullende verzekering vergoed wanneer er een resultaatgerichte vorm van emotionele hulpverlening wordt aangeboden, waarbij het doel is om de cliënt weer in balans wordt gebracht door problemen op te lossen, inzichten te verkrijgen. Bij Creatrix® worden ook onderliggende problemen opgelost.

Het is niet mogelijk om per sessie te betalen. Ik weet ook niet eens precies hoeveel sessies er nodig zijn voor je transformatie.

De kosten zijn voor het volledige traject dat in zijn geheel doorlopen moet worden om resultaatgarantie te kunnen krijgen. Je betaald dus niet voor de sessies maar voor het resultaat.

Ik geef je dan ook geen puzzelstukjes, maar ik zorg dat het plaatje compleet is als jij het Creatrix® POWER traject afsluit.

Misschien moet je jezelf eens afvragen waar de twijfel vandaan zou kunnen komen. Twijfel komt namelijk ook voort uit een gedachte die jou blokkeert. Heeft het te maken met vertrouwen of met angst? Of heeft het te maken met ongeloof, ben je een beetje sceptisch? Misschien heb je al van alles geprobeerd en alles bleek een quick fix te zijn, telkens viel je terug in je oude patronen. Dat is met Creatrix® onmogelijk! Creatrix® biedt een duurzame oplossing!

Vraag jezelf eens af wat je graag zou willen bereiken in je leven. Hoe wil jij je graag voelen? Na een Creatrix® POWER traject sta je dichter bij jezelf. Er is geen twijfel meer maar een diep innerlijk weten. 

Je hoeft niet te spreken over je trauma’s of negatieve omstandigheden en gebeurtenissen te herbeleven. We gaan juist zorgen dat je van deze negatieve gevoelens bevrijd wordt!.

Het is natuurlijk wel belangrijk om eerlijk te zijn naar jezelf toe en te erkennen dat deze gevoelens er zijn om ze te kunnen opruimen. Hoe meer shit je opruimt hoe beter jij je voelt, dat is toch wat je uiteindelijk graag wilt bereiken?

Ik veroordeel je niet, ik respecteer je eerlijkheid. Ik werk volgens een gedragscode, jouw geheimen zijn veilig bij mij!

 

Ik kan je online een Creatrix® POWER traject aanbieden. We onderhouden dan het contact via Skype of Zoom. Voor het resultaat maakt dit geen verschil. Wil jij liever live spreken met een Creatrix® Transformologist® bij jou in de buurt laat het mij weten. Ik sta in contact met Creatrix® Tranformologisten® in heel Nederland, ik help je graag bij een bemiddeling om voor jou de beste oplossing te zoeken.

Jazeker! Tijdens mijn opleiding heb ik het traject zelf ook doorlopen. Ik weet dus uit ervaring wat er allemaal mogelijk is en hoe Creatrix® een leven, mijn leven, positief kan veranderen.

Hoewel ik vol vertrouwen aan de opleiding begon wist ik niet wat ik precies moest verwachten van de methodiek. Ik was stiekem ook wel een beetje bang dat het allemaal te mooi was om waar te zijn. Alleen voor vrouwen vond ik vreemd en hoewel ik overal op het internet gezocht had kon ik geen negatieve recensies vinden, dat kon ik mij ook niet voorstellen. Ik ben vrij nuchter maar ik las dat Creatrix® je meeneemt naar je onderbewustzijn. Ik ben wel spiritueel, maar beslist niet zweverig. Zou het voor mij wel werken? Ik vond het echt reuze spannend!

Na de opleiding gingen er deuren voor mij open! Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, ik voelde meer rust in mijn lijf, ik ben mijzelf beter gaan begrijpen. De angst om niet goed genoeg te zijn is verdwenen. Ik ben niet meer zo kritisch naar mijzelf, ik zeg ook makkelijker nee en kan mijn grenzen beter aangeven. Ook maak ik mij niet meer zo druk om dingen waar ik toch geen invloed op kan uitoefenen, ik sta anders in het leven en haal nu ook meer voldoening uit het leven dan ooit!

Ik weet nu wat ik wil en wat ik kan. Ik leef nu vanuit mijn eigen POWER!

Zijn jouw vragen hiermee nog niet beantwoord? Stel gerust jouw vraag aan mij! 

Zijn jouw vragen hiermee wel beantwoord en is een Creatrix® POWER traject wat jij nodig hebt om dichtbij jezelf te komen, persoonlijk te groeien of jouw emotionele en/of mentale issues makkelijk op de te ruimen zodat jij weer verder kunt in je leven.

Word lid van de POWER voor vrouwen community

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!